Erzincan Emniyeti’nden Personeline Bilgilendirme Toplantısı

Erzincan Emniyet Müdürülüğü tarafından görevli personele sağlık ve mesleki konularda bilgilendirme toplantıları düzenleniyor.

Erzincan Emniyeti’nden Personeline Bilgilendirme Toplantısı

Erzincan Emniyet Müdürlüğü personelinin görev ve sorumluluklarının gerektirdiği bilgi, beceri ve davranışlara sahip olmalarını sağlamak, hizmette verimliliğini arttırmak ve daha ileri görevlere hazırlamak amacıyla; "Kredi Kartı ve Paranın Kullanımı" konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi.

İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğü koordinesinde merkez kadrosunda görevli personele yönelik olarak Erzincan Polis Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda Erzincan Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zülküf Ayrangöl tarafından verilen konferansta görevli personel "Kredi Kartı ve Paranın Kullanımı" konusunda bilgilendirilerek dolandırıcılık, hırsızlık gibi suçların önlenmesinde vatandaş ve polis işbirliğinin önemine vurgu yapıldı. Yine, Eğitim Şube Müdürlüğü koordinesinde görevli personel eşlerine ve bayan personele yönelik olarak Erzincan Polis Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi görevli uzman personeller Gülsüm Orhan ile Tuğba Kılıç tarafından "Meme ve Rahim Ağzı Kanseri" ile ilgili bilgi verilip kanser ve kanserden korunma yolları anlatıldı.
Kaynak: İHA