Tkdk Hibe Destekleri, Yenilik Platformunda Anlatıldı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Aydın İl Koordinatörlüğü tarafından Aydın İl Yenilik Platformu üyelerine yönelik hibe programı tanıtım toplantısı düzenlendi.

Tkdk Hibe Destekleri, Yenilik Platformunda Anlatıldı

TÜBİTAK Bilimsel ve Teknoloji Ağları ve Platformları Kurma Girişimi Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenen, Yürütme Kurulu Başkanlığının Aydın Valiliği, eş başkanlığı ve yürütücülüğünün Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü tarafından sürdürüldüğü Aydın İl Yenilik Platformu Proje Okulu ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Aydın İl Koordinatörlüğü tarafından Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezinde TKDK IPARD Programı Hibe Destekleri tanıtım toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Vali Yardımcısı Abdullah Aslan, ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Belge, TKDK Aydın İl Koordinatörü Erhan Çiftçi, Aydın İl Yenilik Platformu Yürütücüsü Emine Didem Evci Kiraz, ADÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Eren, ADÜ Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şükrü Kırkan, ADÜ Turizm Fakültesi Doç. Dr. Fisun Yüksel, ADÜ Ziraat Fakültesi Doç. Dr Atakan Koç, ADÜ Gıda Mühendisliği Fakültesi’nden Yrd. Doç. Selda Bulca, öğretim üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Toplantı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Aydın İl Koordinatörlüğünün sunduğu tanıtım filmi ve ardından İl Yenilik Platformu Yürütücüsü Emine Didem Evci Kiraz‘ın İl Yenilik Platformu ADÜ Proje Okulu ve TKDK ile Mayıs ayında başlayan işbirliğini açıklayan açılış konuşmasıyla başladı.

Konuşmanın ardından İl Koordinatörü Erhan Çiftçi, söz alarak Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ve destek verilen hibe alanları hakkında bilgiler verdi.

Konuşmaların ardından İl Koordinatörü Uzmanı Abdullah Gülsever, slayt eşliğinde sunum yaptı. Sunumun ardından davetlilerin soruları cevaplandırıldı. Ardından fotoğraf çekimi yapıldı. Daha sonra çay ve kurabiye ikramıyla toplantı sona erdi.
Kaynak: İHA