Farkındalığın Arttırılması Toplantıları’nın İlki Erzurum’da Düzenlenecek

İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi (İKGPRO)’dir.


Çalışanların ve İşverenlerin Küresel Ekonomideki Değişikliklere Uyum Yeteneğinin Arttırılması Projesi (KUYAP) ile Türkiye’nin doğusunda yer alan 15 ilde (Elazığ, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Trabzon, Kayseri, Van, Kastamonu, Sivas, Samsun, Gaziantep, Kars, Erzurum, Kahramanmaraş ve Batman) hayat boyu öğrenme aracılığıyla çalışan ve işverenlerin uyum yeteneğini arttırılması hedeflenmekte.

Proje kapsamında düzenlenecek olan toplam 16 Farkındalığın Arttırılması Toplantıları’nın ilki 6 Aralık 2013, Cuma günü Erzurum Dedeman SKI Lodge Otel’de gerçekleştirilecek.

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, TOBB, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu temsilcileri, proje illerinden yetkililer ve Erzurum ve komşu illerden KOBİ temsilcileri ile projeyi yürüten Teknik Destek Ekibi uzmanlarının katılacağı toplantı, saat 15.00’da başlayacak. Toplantı sonrasında proje faaliyetlerine yönelik sunuşlar ve projeden beklenen sonuçlar ile planlanan faaliyetler hakkında katılımcıların görüş ve önerilerini almak amacıyla bir tartışma oturumu gerçekleştirilecek.

“Çalışanların ve İşverenlerin Küresel Ekonomideki Değişikliklere Uyum Yeteneğinin Arttırılması Projesi (KUYAP)”, proje illerinde daha sürdürülebilir bir ekonomik büyüme ve sosyal kalkınma adına insan kaynaklarına yatırımda bulunarak işveren ile çalışanların uyum yeteneğini arttırmayı hedeflemekte.
Kaynak: İHA