Mhp Akçakoca Belediye Başkan Adayı Okan Yanmaz;

MHP Akçakoca Belediye Başkan Adayı Okan Yanmaz, işbaşına geldiklerinde bir tek ağaç kesilmeyeceğini ve hatta yeşillendirmeye ağılık vereceği sözünü verdi.

Mhp Akçakoca Belediye Başkan Adayı Okan Yanmaz;

MHP Akçakoca Belediye Başkan adayı Okan Yanmaz kurum müdürlerini ziyaretini sürdürüyor. Yanmaz, Akçakoca Mal Müdürü Aysel Akçay'ı makamında ziyaret etti. Okan Yanmaz, Akçakoca'da hızla betonlaşmaya özellikle sosyal alanlarda gidildiğini bunun önüne geçmek gerektiğini belirtti.

Yanmaz, işbaşına geldiklerinde özellikle bir tek ağacın bile kesilmeyeceği sözünü vererek ''Ne olursa olsun herhangi bir çalışmayı bir tek ağaç bile engellerse o ağaç kesilmeyecek bunun sözünü veriyoruz. Akçakoca'da turizm açısından yeşillendirme çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Sosyal yaşam alanları bol ağaçlandırma olacaktır. İnsanlarımızın bir beton içersinde değil bir yeşil alanlarda sosyal yaşamlarını sürdüreceklerdir. Akçakoca'ya gelen misafirler zaten betonlaşmadan kaçıyorlar bunun için ne olursa olsun yeşil ve ağaç bizim için önceliğimizdir'' diye konuştu.

Mal Müdürü Aysel Akçay’da Başkan adayı Yanmaz’ı çıktığı yolda başarılar diledi

Kaynak: İHA