Kula Emniyet Müdürlüğü Yılbaşı İçin Ek Tedbir Aldı

Kula Emniyet Müdürü Tarkan Gündoğdu, vatandaşın yılbaşını rahat ve huzur içerisinde geçirmesi amacıyla her türlü asayiş ve trafik tedbirlerinin en üst seviyede alındığını bildirdi.

Kula  Emniyet Müdürlüğü Yılbaşı İçin Ek Tedbir Aldı

Gündoğdu, yaptığı yazılı açıklamada, üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıp, coşku ve umutlarla yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak, yüklendikleri görevin önem ve ciddiyetinin farkında olduklarını belirten Gündoğdu "2013 yılı içerisinde uygulamaya koyduğumuz projelerimiz ve aldığımız güvenlik tedbirleriyle hep daha huzurlu bir Kula için çalıştık. 2014 yılı içerisinde de bu çalışmalarımız, demokratik hukuk devleti anlayışı içerisinde huzur ve güveni sürekli kılmak için daha da artarak devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Gündoğdu, vatandaşın yılbaşını rahat ve huzur içerisinde geçirmesi amacıyla her türlü asayiş ve trafik tedbirinin en üst seviyede alındığını vurgulayarak, şunları kaydetti:
"Alınan tüm tedbirler çerçevesinde vatandaşların gerek yılbaşı öncesi alışverişleri sırasında, gerekse yılbaşı gecesinde karşılaştıkları asayiş ve trafikle ilgili her türlü talep ve sorunlarını 155 Polis İmdat hattı aracılığı ile bildirmeleri halinde kendilerine gereken yardım yapılacaktır. Sürücülerimizin kazalara sebebiyet vermemeleri için trafik kurallarına titizlikle uymalarını bekliyoruz. Özellikle alkollü araç kullanılmaması hayati önem taşımaktadır. Bu vesileyle, halkımızın huzur ve güvenliği için 24 saat kesintisiz, her an görevi başında cansiperane çalışan personelim adına, başta saygıdeğer Kulalılar olmak üzere, ilçemizde görev yapan tüm kamu personelinin, özel sektör ve çalışanlarının, basın mensuplarının yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, 2014 yılının, sorunlarımızın tümüyle çözüldüğü, huzur ve güven ortamının yerleştiği, birlik, beraberlik ve hoşgörünün daha da güçleneceği bir yıl olması temennisiyle sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diler, saygılar sunarım." dedi.

Kaynak: İHA