Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde Yeni Yıl Eğlencesi

Havza Kaymakamlığınca Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yeni yıl eğlencesi yapıldı.

Kutlama programına Havza Garnizon Komutanı Yüzbaşı Adem Tol, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürü Murat Yıldırım, Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nusrat Yılmaz, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, davetliler ile Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin sakinleri katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürü Murat Yıldırım, 2013'ün üzüntüsü ve sevinci ile geride kaldığını belirterek, "Mutluluk aslında problemsiz olmak değil, problemleri çözebilmektir. Bizler için yaşlılarımız ve engellilerimiz rahmet kaynağıdır. Öyle bakıyoruz meseleye. Bura ve burası gibi kurumlarda yapılan hizmetler, çalışanlar, yaşlı ve engellilerimize devletin bir lütfü değil, devletin size karşı olan görevidir. Bizler yaşlı ve engellilerimizden sadece dualarını bekliyoruz. Elimizden geldiği kadar yaşlı ve engellilerimiz için çalışıyoruz. Keşke daha iyisini yapabilsek. 2014 vatanımıza, milletimize ve bizlere hayırlar getirsin" dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz de Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde başarılı bir hizmet yürütüldüğünü belirterek, "Huzurevimiz Havzamızın gururu olmuştur. 30 dönümlük arazi üzerine yapılacak engelsiz yaşam merkezimizin inşaatı 2014 yılı içinde başlayacak. Herkesin yeni yılını kutlar, 2014 yılının ülkemize, Havzamıza ve sizlere hayırlar getirmesini dilerim" dedi.

Konuşmaların ardından huzurevi sakinlerinden oluşan koro şarkılarını seslendirdi.
Daha sonra Havza Garnizon Komutanı Yüzbaşı Tol, Belediye Başkanı İkiz, Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürü Yıldırım, Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yılmaz ile huzurevi sakinlerince yeni yıl pastası kesildi.
Pastanın kesilmesinin ardından mahalli sanatçılar sahne aldı. Etkinliğe katılanlar gönüllerince eğlendi.
Program sonunda davetliler huzurevi sakinlerinin çeşitli kurslarda yaptığı el sanatları sergisini gezerek alışveriş yaptı.
Kaynak: AA