Badmintonculardan Kaymakam Gül'e Ziyaret

Sivas'ta 17-20 Aralık'ta düzenlenen okullararası badminton müsabakalarında il birincisi olan Şarkışla Kız Teknik Meslek Lisesi öğrencileri, Kaymakam Davut Gül'ü ziyaret etti.

Okulun müdür yardımcısı Mutlu Akdeniz ve beden eğitimi öğretmeni Seçkin Çetinkaya ile öğrenciler Medine Pınar, Fadime Yıldırım, Elif ve Tuğçe Şimşek'i makamında kabul eden Gül, başarılarından dolayı öğrencileri ve öğretmenleri kutladı.
Bu başarının devamını dileyen Gül, "İl birinciliklerine alıştık, bu kupadan 3 tane var, sizlerden şimdi Türkiye birincilik kupasını bekliyorum. Sizden büyük bir şey istiyoruz ama bunu başaracağınızdan eminim. Kısmet olursa final maçında sizlere destek olmak için geleceğim. Sizlere çam sakızı çoban armağanı olarak raket ve top temin edeceğim" diye konuştu.

Akdeniz ise Gül'e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyarete, kazandıkları kupayla gelen öğrenciler, Kaymakam Gül ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Şarkışla Kız Teknik Meslek Lisesi badminton takımının, 17-20 Ocak'ta Erzincan'da yapılacak bölge elemelerinde Sivas'ı temsil edeceği belirtildi.
Kaynak: AA