Vali Öztürk Sertifika Törenine Katıldı

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk BAKA-KOSGEB Girişimcilik Eğitimi sertifika törenine katıldı.

Vali Öztürk Sertifika Törenine Katıldı

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA)-Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından düzenlenen ”Girişimcilik Eğitimi” sertifika törenine katılarak bir konuşma yaptı.

Akdeniz Üniversitesi İktisat Fakültesi Yavuz Tekelioğlu Salonu’nda gerçekleşen sertifika törenine Vali Sebahattin Öztürk’ün yanı sıra BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin ve KOSGEB Antalya Merkezi Müdürü Kazım Akgün katıldı.

KOSGEB Antalya Merkezi Müdürü Kazım Akgün ve BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin’in yaptığı açılış konuşmalarının ardından Vali Sebahattin Öztürk yaptığı konuşmada, Türkiye’nin en büyük ihtiyacının girişimcilik olduğunu belirtti.

Vali Öztürk, “Üretim faktörleri içinde sayılan doğal kaynaklar, sermaye, emek girişimcidir. Girişimci yoksa diğer üç faktörün kendi kendine harekete geçmesi mümkün değildir. Girişimci bir toplumun en önemli ayağıdır. Girişimci aynı zamanda basiretli, geleceği gören insandır” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan sertifika töreninde bazı girişimciler yapmış oldukları ürünlerden Vali Sebahattin Öztürk’e hediye ettiler.
Kaynak: İHA