Ak Parti İlçe Teşkiltından Toplum Sağlığı’na Ziyaret

AK Parti ilçe Başkanı Kelebek ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Toplum Sağlığı Merkezi’ne nezaket ziyaretinde bulunuldu.

Ak Parti İlçe Teşkiltından Toplum Sağlığı’na Ziyaret

AK Parti ilçe teşkilatı tarafından Devrek Toplum Sağlığı Merkezi ziyaret edilerek köylerde ki sağlık ocakları’nın mevcut sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu
Devrek Toplum Sağlığı Hekimi Dr. Nuray Kurt’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek,” Bazı köylerimizde ebe olmayan ve çeşitli sorunları olan sağlık ocaklarımız var. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte ilgili birimin idarecisi Dr. Nuray Kurt hanımla bu konularda bilgi alışverişinde bulunduk. Edindiğimiz bilgilere göre yılbaşından sonra bu sağlık ocaklarına ebe atamalarının gerçekleştirileceği müjdesini aldık. İlçemize uzak olan birkaç köyümüzde faaliyette bulunan sağlık ocaklarına mutlaka bir sağlık görevlisini atanması gerekmektedir. Yine İlçemize uzak olan Yazıcık, Mahmutoğlu, Yağmurca gibi köylerimizin bu sorununu mutlaka çözmemiz gerekmektedir. İnşallah en kısa sürede buraların ebe ve malzeme sıkıntısını gidermiş olacağız.

Köylerimizde ki sağlık ocaklarımızın malzeme konularında da ciddi anlamda sıkıntılar var. Bunlarda en kısa zamanda çözüme ulaştırılacaktır. Sağlık Grup Başkanımız Dr. Nuray Kurt hanıma bize gösterdikleri yakın alakadan dolayı yönetim kurulu arkadaşlarımız adına teşekkürlerimizi sunuyorum ”dedi.

Kaynak: İHA