Turkcell'den Kış Mevsimine Özel Hizmetler

Turkcell Platinum, Uludağ ve Kartalkaya'da tatil yapacak müşterileri için ulaşımdan konaklamaya, ikramlardan zincir takma yardımına kadar hizmet imkanı sunuyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Turkcell Platinum müşterileri, hem günübirlik hem de cuma-pazar kayak tatillerinde İstanbul'daki evlerinden 8 kişilik araçlarla, özel şoför tarafından alınarak Uludağ ve Kartalkaya'daki otellerine bırakılıyor.
Platinum müşterileri, yolculukları boyunca özel ikramlardan ve yolcuların kullanımına sunulan tabletlerle ücretsiz internet kullanımından faydalanabiliyor.
Turkcell Platinum'a özel Secure Drive araçlarıyla sunulan ulaşım hizmeti, gidiş-dönüş 50 lira bedelle sağlanıyor.
Bu seyahat imkânından yararlanmak isteyen Turkcell Platinum müşterilerinin öncelikli olarak Turkcell Platinum uygulamasından ön rezervasyon talebi formu doldurması gerekiyor.
Müşteriler, ön rezervasyon talebinde bulunduktan sonra uygunluk kapsamında rezervasyon teyidi için özel müşteri temsilcisi tarafından aranıyor ve daha sonra Kısa Mesaj Servisi (SMS) ile yolculuğun saat bilgisi kendisine ulaştırılıyor.
Kendi araçlarıyla seyahat etmeyi tercih eden Turkcell Platinum müşterileri için de Uludağ ve Kartalkaya tırmanışında, yol üzerinde özel Turkcell Platinum noktaları hizmet verecek.
Turkcell Platinum noktalarında, müşterilere özel ekiplerle zincir takma yardımı sağlanacak.
Kartalkaya'ya gidecek Platinum müşterilerine de konaklamada, kafeteryalarda ve SPA'da indirim imkanları sunuluyor.
Turkcell Platinum, ayrıca kayak tatilini programlarken dağdaki hava durumunu önden bilmek isteyen Turkcell Platinum müşterileri için de özel bir bilgi servisi geliştirdi. Turkcell Platinum müşterilerinin, Platinum Uygulaması üzerinden ulaşabileceği "Dağ Bilgilendirme Servisi"nde, Uludağ ve Kartalkaya için sürekli güncellenen kar kalınlığı ve hava durumu bilgileri yer alıyor. Dağ Bilgilendirme Servisi kullanımı ücretsiz sunuluyor.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, işi ve yaşam tarzı gereği yoğun iletişim ihtiyacı olan müşterilerin hayatına daha fazla konfor katabilmek için geliştirdikleri Turkcell Platinum'u sürekli yenilediklerini belirtti.

Turkcell Platinum müşterilerinin ihtiyaçlarını takip ettiklerini ve beklentilerini birebir adreslemeye yönelik, esnekliği yüksek ve yaratıcı çözümler sunduklarını ifade eden Sevilengül, İstanbul'da yaşayan ve hafta sonlarında sık sık Kartalkaya ve Uludağ'a giden Turkcell Platinium müşterilerinin seyahat keyiflerini zenginleştirecek ve artıracak pek çok yeniliği onlara sunduklarını bildirdi.
Kaynak: AA