Kırklareli Belediye Başkanı Çağlayan Açıklaması

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, "Şehir olmanın standartları var. Kavşak, havuz ve heykel çalışmalarını önemsiyoruz" dedi.

Çağlayan, makamında düzenlediği basın toplantısında, belediye olarak hiçbir zaman gereksiz harcama yapmadıklarını söyledi.

Kırklareli halkına hizmet etmekten mutlu olduklarını belirten Çağlayan, vatandaşların yapılan hizmetlerden memnun olduğunu ifade etti.

Yaptıkları hizmetleri doğru bir şekilde vatandaşlara anlatacaklarını bildiren Çağlayan, şöyle devam etti:
"Şehir olmanın standartları var. Kavşak, havuz ve heykel çalışmalarını önemsiyoruz. AVM yapmak bizim görevimiz değil. Belediyecilik hizmetlerine hız kesmeden devam ediyoruz. Belediye bütçemizi her geçen gün yükseltiyoruz. Araç ve personel sayımızı her geçen gün güçlendiriyoruz. Önümüzdeki dönemde en çok yapmak istediğim hizmetlerin başında belediye binası ve Belediye Meydanı geliyor. Bunun içinde en uygun yer olarak belediye şantiyesi.
Bütün kentlerde Belediye Meydanı var. Kentimizde de olması gerekli. Şantiye alanı en müsait yer görüntüsünde. Gün geçtikçe büyüyen bir şehir konumundayız. Mutlaka yeni bir terminal yapılmasının şart olduğunu düşünüyorum. Bununla ilgili olarakta çalışmalar yürütüyoruz. Kapalı pazar yeri çalışmalarımız sürüyor."
Yerel seçimlere ciddi bir şekilde hazırlanacaklarını vurgulayan Çağlayan, "Diğer partiler belediye başkan adaylarını belirledi. Kısa sürede bizim partimizde de adaylar açıklanacak. Halkımızın profili ve çizgisi belli. Sosyal yaşamına ve özgürlüğüne düşkün bir halkımız var. 3-5 tane yapılacak olan fazla yol için kimse kolay kolay partisini değiştirmez. Bizim halkımızın önem verdiği şeylerin başında anlayış ve zihniyet çok önemli. AK Parti'nin bu konudan dolayı çok fazla şansının olduğunu düşünmüyorum. Kırklareli için tek seçenek yine CHP'dir" diye konuştu.

Kaynak: AA