Bank Asya Heyeti Naksan’ı Ziyaret Etti

Bank Asya Genel Müdürü Ahmet Beyaz, Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu'nu ziyaret etti.

Bank Asya Heyeti Naksan’ı Ziyaret Etti

Naksan Holding binasındaki ziyarete; Bank Asya Destek Hizmetleri Grup Başkanı Murat Aydoğan, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Bölge Müdürü Cengiz Köseoğlu, Asya Emeklilik Genel Müdürü Türker Gürsoy ve Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Taner Nakıboğlu katıldı.

Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çok hızlı büyüyen ve gelişen bir organize sanayi bölgemiz var. Bank Asya’da Organize Sanayi Bölgemizde yeni şubelerini hizmete açtı. Sanayicilerimize en iyi hizmeti vereceklerinden hiç şüphemiz yoktur. Bank Asya Organize Şubesi'nin sanayicilerimize ve organize sanayi bölgemizdeki çalışanlarımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Gaziantep’te gurur duyulacak bir büyüme gerçekleştirdiklerini ifade eden Bank Asya Genel Müdürü Ahmet Beyaz, “Gaziantep Organize sanayisinde gerçekleşen açılışla 6. şubemiz hizmete girdi” diye konuştu.

Şube sayılarını artırmayı aralıksız sürdürdüklerini belirten Beyaz, “2 yıl önce Gaziantep’te bölge müdürlüğümüzü açtık. Büyümemize paralel olarak yılsonuna kadar Gaziantep’te 7. Şubeyi açmayı hedefliyoruz. Biz Türkiye’nin her bölgesinde aktif olarak müşterilerine hizmet götüren bir bankayız. Gaziantep’te olmaktan ve burada hizmet vermekten gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, ziyaretin anısına Bank Asya Genel Müdürü Ahmet Beyaz’a Gaziantep el sanatları içerisinde özgün yeri bulunan bakır işleme kahve takımı armağan etti.
Kaynak: İHA