Ak Parti’li Kadınlar Sultanhisar’da Bir Araya Geldi

AK Parti Kadın Kolları Aydın İl Teşkilatı aylık ilçe başkanları toplantısı Sultanhisar’da yapıldı.

Ak Parti’li Kadınlar Sultanhisar’da Bir Araya Geldi

Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Demet Pİlevneli ve AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanları katıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal, 2014 yerel seçimleri sürecini değerlendirdi. AK Parti saflarında tekrar aday olduğunu açıklayan Başkan Ünal, Sultanhisar’a getirilen yatırımlarla ilçenin çehresinin nasıl değiştiğini anlattı.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Demet Pilevneli de, tüm ilçe kadın kolları başkanlarıyla birlikte seçime hazır olduklarını ifade etti.

AK Parti vizyonuna sahip belediye başkanlarına sahip olmanın Aydın için önemli bir fırsat olduğunun altını çizen Pilevneli, Aydın'da sistem kuracak, vaat eden değil iş üreten bir başkan profilinin seçimleri kazanacağını söyledi.

İktidar partisinden seçilen bir başkanın tüm projelerinin bizzat Başbakan Erdoğan tarafından nasıl takip edildiğinin yaşanmış örneklerini paylaşan Pilevneli, “Artık Aydın kazansın. Kavga ve vaat siyaseti, karalama ve demagoji hükümsüzdür. AK Parti iktidarının yükselen bir trend izlemesi tesadüf değildir. Aydın halkının bu seçimlerde doğru adreste birleşeceklerine inanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA