Erdal Toksoy, Mhp'den Oltu Belediye Başkanı Aday Adayı Oldu

Emekli Astsubay Erdal Toksoy, Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) Oltu Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi başvuruda bulundu.

Erdal Toksoy, Mhp'den Oltu Belediye Başkanı Aday Adayı Oldu

Başvuru sırasında yaptığı açıklamada Toksoy, “Bilindiği üzere bir seçim arenasına girmiş bulunmaktayız. Milliyetçi Hareket Partisi Oltu İlçe Başkanı ve değerli yönetimine teşekkür ediyorum. Teveccüh gösterip bizlere yardımcı oldular.” Dedi.

Geçmişten günümüze uzanan bir düşünce, ideal ve anlayışın adamı olduğunu ispat etmek üzere memleketi Oltu’dan Belediye Başkanı Aday Adayı olmaya karar verdiğini dile getiren Erdal Toksoy, “Milliyetçi Hareket Partisinden kim aday olarak olursa olsun, akabinde bizler ona sonuna kadar destek olacağız. Onun için adayın kim olduğu önemli değil. Önemli olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin Oltu’da seçimi kazanmış olmasıdır. Ayrıca, bu yarış içerisinde olan diğer tüm partilerdeki arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Her şey Oltu için.” şeklinde konuştu.

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde büyük bir başarı elde edeceklerini öne süren MHP Oltu İlçe Başkanı Mehmet Coşkun ise “AKP’nin bu gidişatına bir dur demenin zamanı geldi. Ülke çok iyiye gitmiyor. Güneydoğu’ya gittiğimde bu durumu açık seçik gördüm. Oralarda ne devlet ne de hükümet var. Oradaki insanlarımız yalnız ve kendi kaderlerine terk edilmiş durumdalar. Her şey terör örgütünün kontrolünde. Yol kesiyor, haraç alıp, vergi topluyorlar. Allah yardımcımız olsun. Değerli arkadaşımıza başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Kaynak: İHA