Simav Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı

Simav Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı Kaymakam İbrahim Süha Karaboğan'ın başkanlığında gerçekleştirildi.


Karaboran, toplantıda yaptığı konuşmada, gelecek yıl 3 ayrı kalemde toplam 3 milyon 135 lira gelir bütçesi yapıldığını söyledi.

Buna karşılık yine 3 milyon 135 bin lira da gider bütçesi oluşturulduğunu belirten Karaboğan, şöyle konuştu:

''Simav, bin 600 kilometrekare bir alana sahip. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından birçok beldenin kapanmasıyla ilçenin köy sayısı 80'e çıkacak. Kaymakamlık, İlçe Özel İdaremiz ve muhtarlarımızla köylerimizin yükünü sorumluluğumuz gereği birlikte taşıyacağız. Herkesin bunun bilincinde olduğunu görüyorum. Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından bu güne kadar köylerimize birçok hizmetler ve yatırımlar götürülmüştür. Bizler, sizlerle birlikte bunlara yenilerini eklemenin gayretinde olacağız. Köylerimizin acil ve öncelikli sorunlarını giderirken en az hizmet ve yatırım almış köylerimize elimizi daha fazla uzatacağız. Bunu yaparken de köylerimizin sorunlarını birlikte ve yerinde tespit edeceğiz''

Toplantıya, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Turan, İl Genel Meclisi üyeleri Ali Osman Ergün, Hüseyin Kalaycık, Kahraman Aktay, Mehmet Karaca ile 67 köy muhtarı katıldı.

Kaynak: AA