Şereflikoçhisar'da Yeterli Doğalgaz Abone Sayısına Ulaşıldı

Bakanlar Kurulu'nun mevcut doğlagaz dağıtım bölgeleri lisans kapsamı dışında kalan ilçelere doğalgazın ulaştırılması kararının yürürlüğe girmesinin ardından Şereflikoçhisar'da aranan abone sayısı tamamlandı.


Şereflikoçhisar'ın doğalgaza kavuşabilmesi için aranan 8 bin abone sayısının 5 bine düşürülmesinin ardından Kaymakam Erol Karaömeroğlu başkanlığında başlatılan abonelik çalışmaları olumlu sonuçlar verdi.

Kaymakam Erol Karaömeroğlu başkanlığında, Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, Ticaret Odası Başkanı Yasin Tekin, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Çetin, AK Parti İlçe Başkanı Ferdai Polat, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Celal Ünsal ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sinan Ekinci Şereflikoçhisar'da faaliyet gösteren tuz işletmeleri ve tuz fabrikalarıyla toplantı yaptılar.

Yapılan toplantının ardından Koyuncu ve Mutlucan Tuz İşletmeleri 1000'er doğalgaz abonesi yapacaklarını sözlü taahhüt ederek doğalgaza destek verdiklerini belirttiler.

Bugün Koyuncu ve Mutlucan Tuz İşletmelerinin yetkilileri Kaymakam Erol Karaömeroğlu ile birlikte doğalgaz aboneliği konusunda şartlı sözleşme imzalandı.

Yapılan açıklamada doğalgaz aboneliği için aranan 5 bin abone sayısının geçildiği belirtildi.

Kaynak: AA