'Mutlu Aile' Konulu Ulusal Fotoğraf, Afiş ve Kısa Film Yarışması

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Mutlu Aile" konulu ulusal fotoğraf, afiş ve kısa film yarışmasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.


Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Gürsoy Bilgin, Mevlana Kültür Merkezi'ndeki ödül töreninde, toplumun temeli olan aile kurumunun güçlendirilmesi için herkese önemli görevler düştüğünü belirtti.

Mutluluğun aile dışında aranmaması gerektiğini ifade eden Bilgin, aile kurumuna sahip çıkılarak destek verilmesi gerektiğini vurguladı.

Programda, fotoğrafta 427, afişte 130 ve kısa filmde ise 52 olmak üzere 609 eserin yarıştığı yarışmada jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme sonucu dereceye girenler açıklandı.

Afiş yarışmasında birinci Çağlar Okur,ikinci Sefa Pala,üçüncü Ferhat Eraslan oldu. Emine Sayın ise mansiyona layık görüldü.

Fotoğraf yarışmasında birinciliği İhsan Korkut,ikinciliği Ümmü Kandilcioğlu,üçüncüğü Mehmet Öztürk elde etti. Kısa film yarışmasında da Hüseyin Eken birinciliği kazandı. Aynı kategoride ikinci Rahat Salamatova,üçüncü Şenol Çöm oldu. Emre Sefer de mansiyona değer görüldü.

Kaynak: AA