Besni’de Okul Servis Araçları Denetlendi

Adıyaman’ın Besni ilçesinde 2013-2014 eğitim öğretim döneminde, öğrencilerin huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak ve servis araçlarının karşılaşabileceği trafik kazalarını önlemek amacıyla okul servis araçları denetimleri yapıldı.

Besni’de Okul Servis Araçları Denetlendi

Besni Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Denetleme ve Tescil Amirliği ekipleri tarafından Adıyaman’ın Besni ilçesine bağlı köylerinden taşımalı öğrenci servisi yapan okul servis araçları denetlendi.

Geçtiğimiz günlerde verilen seminer sonrası iki hafta müsaade verilen servis şoförlerine verilen müsaadenin dolması ile birlikte servis araçları toplanarak Besni şehirlerarası otogar karşısında evrak ve araç denetimleri Besni Trafik Büro Denetleme ve Tescil Amiri İsmet Özel ve trafik ekiplerince yapıldı.

Besni Trafik Büro Denetleme ve Tescil Amiri İsmet Özel yaptığı açıklamada, “2013-2014 eğitim-öğretim yılı ile birlikte çocuklarımızın güvenliği ve sağlığı için başlattığımız denetimler sonucu şehir içi okul ve taşımalı öğrenci servisi yapan araçları ve evraklarını denetledik. Denetimler doğrultusunda toplam 5 servis aracına 830 TL idari para cezası kesildi. Bugün ise ilçemize bağlı köylerden taşımalı öğrenci sevisi yapan 12 araca denetim yapıldı. Yaptığımız denetimler neticesinde araçlarımız kurallarla uygun hale getirildiği tespit edildi” dedi.

Kaynak: İHA