Ak Parti Yöneticilerinden Tsd’ye Ziyaret

AK Parti Malatya İl Teşkilatı yöneticileri, engellileri ziyaret etti.

Ak Parti Yöneticilerinden Tsd’ye Ziyaret
AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık, İl Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Doğan, Şükran Gönültaş, Kemal Açıkgöz ve Emine Taşçı ile beraber Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi’ni ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Tüfenkci, AK Parti iktidarı toplumun tüm kesimlerini sosyal hayat içerisinde aktif ve etkin olması için büyük bir gayret gösterdiğini belirtti.

Tüfenkçi, konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü:
“AK Parti Genel Merkez’i ülkemizde her ay farklı bir konuda farkındalık oluşturmak için çalışmalar düzenlemektedir. Bizler de Malatya’mızda Sosyal İşler İl Başkanlığı’nın programı kapsamında engelli vatandaşlarımızı ve engelliler derneklerini ziyaret ediyoruz. Bu çalışmalar ile hem engelli kardeşlerimizin sorunlarını ve taleplerini dinleme imkanı buluyoruz hem de toplumsal anlamda halkla ilişkiler çalışması yapıyoruz.

Sosyal İşler Başkanlığı ve ekibi yaptıkları ev ziyaretleri neticesinde konu hakkında raporlarını tutup Genel Merkez’e iletip, maddi manevi destekte bulunmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu vesile ile kendilerine teşekkür ediyorum.

AK Parti iktidarı Türkiye’nin ufkunu açtı. Birçok alanda olduğu gibi sosyal konularda da devlet bünyesinde oluşturulan kurum ve kuruluşlar ile unutulmuş, ihmal edilmiş çok farklı konulara dikkat çekti. Bu alanda yapılan çalışmalar ve projeler neticesinde hamdolsun çok güzel sonuçlar aldık. Engelli kardeşlerimiz bugün hayata daha sıkı tutunmakta, iş hayatında daha aktif görev almaktadır. Asıl önemli olan zihinlerimizdeki engelleri kaldırmaktır. Bunu kaldırdığımızda bedensel engellerin bertaraf edildiğini görüyoruz.”
Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun ise yaptığı konuşmada ziyaretten dolayı teşekkür ederek, engelliler için yapılan çalışmaların ve pozitif ayrımcılığın kendilerini çok memnun ettiğini belirtti.

Kaynak: İHA