Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Bayramda Halkla Kucaklaştı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kurban Bayramı’nın üçüncü günü Yenimahalle’yi gezerek vatandaşlarla bayramlaştı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Bayramda Halkla Kucaklaştı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kurban Bayramı’nın üçüncü günü Yenimahalle’yi sokak sokak gezerek vatandaşlarla buluştu. Karakol, dolmuş durağı, cami, kıraathaneler, taksi durakları ve derneklerin yanı sıra esnafı da ziyaret eden Yaşar, herkesin bayramını kutladı.

Yenimahalle Belediyesi Başkanlık makamından başlayan bayramlaşma törenine, Başkan Vekili Müslüm Ertekin, Başkan Yardımcısı Erhan Aras ve meclis üyeleri katıldı.

Belediye binasının önünden kalkan otobüse binen Yaşar, Batıkent, Şentepe, Suadiye, Demetevler, Yahyalar, Yenimahalle sokak ve caddelerini dolaşarak esnaf, genç, yaşlı, çocuk herkesle tek tek bayramlaşarak çikolata dağıttı.

Yaşar’a her zaman destek olduklarını ve saygı duyduklarını belirten vatandaşlar, yol kenarlarından, balkonlardan, camlardan, dükkanlardan el salladı. Minikler, Yaşar’ın elini öperek bayramını kutladı. Otobüsün içinde vatandaşları selamlayan Yaşar, Yenimahallelilere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, “Yenimahalle ve halkım için gayretle çalışmaya devam edeceğim” dedi.

BAŞKAN YAŞAR’DAN BİRLİK MESAJI
Tüm İslam aleminin birlik ve bütünlük içinde bir bayram geçirmesini dileyen Yaşar, “İslam ülkelerinin birçoğunda savaş var. Bunlar içinde en huzurlu bayram geçiren ülkelerden birisi Türkiye. En içten dileklerimle herkesin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Bu bayramda da küslükler bitecek, dostluk ve kardeşlik pekişecek. Nice bayramlarda, güzel günlerde hep birlikte olmak dileğiyle. Sağlıklı, mutlu, huzur dolu ve bereketli günler temenni ediyorum. Herkesi sevgiyle kucaklıyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA