Başkan Karabalık'tan Bayram Ziyaretleri

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kurban Bayramı’nda ilçenin farklı köşelerinde 7’den 77’ye herkesle buluşarak bayramlaştı.

Başkan Karabalık'tan Bayram Ziyaretleri

Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde kutlanan Kurban Bayramı'nda ilk gün kurban ibadetini gerçekleştiren Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, bayramın ikinci günü Kartepe Kent Bayramlaşması'nda halkla bayramlaştı. Başkan Karabalık, bayramlaşmaya gelemeyen Kartepelilerle de ilçenin farklı köşelerinde 7’den 77’ye herkesle kucaklaşıp tek tek bayramlaştı.

Paylaşma duygularının en yoğun olduğu Kurban Bayramı'nda ilçe halkı ile bayramlaşmak için Eşme’den Köseköy’e Maşukiye’den Arslanbey’e kadar geniş bir bölgede halkla bir araya geldi. Başkan Karabalık, bayram ziyaretler kapsamında kahvelerde, dernek binalarında ve cami bahçelerinde vatandaşlarla bayramlaştı. Kartepelilerle tek tek bayramlaşan Başkan Karabalık, vatandaşlarla çay içip sohbet edip kendilerine, “Bayramınızı huzur içinde geçirdiğinizi düşünüyorum. Nasıl bir eksikliğimiz yoktur inşallah” diyerek hal hatır da sordu.

Bayram ziyaretleri kapsamında Başkan Karabalık’a, Kartepeli çocukların da ilgisi büyük oldu. Kartepeli minikler, bayram nedeniyle başkan amcalarının elini öpüp, harçlıklarını da aldılar. Başkan Karabalık, bayram ziyaretleri sırasında ilçede yaşayan tüm vatandaşlarla Kartepe’de, Kartepeli olarak birlikte yaşamaktan duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.
Kaynak: İHA