Zonguldak'ta Trafik Kazası

Ereğli ilçesinde, maddi hasarlı bir kazaya müdahale eden polis memuru ile itfaiye eri, başka bir aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu.


Zonguldak-Ereğli karayolu Soğanlı rampaları mevkisinde Alperen Bal idaresindeki 35 UK 354 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerlere çarptı.

Kazada, sürücü Bal ile kardeşleri Ertuğrul ve Alparslan Bal, yaralanmadan kurtuldu. Çavredeki vatandaşların haber vermesi üzerine trafik ve Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler, inceleme yapmak kaza yerine geldi.

Bu arada, Zonguldak'tan Ereğli istikametine seyir halinde olan ve kazayı görmeyen Mesut Koçaklı idaresindeki 67 NF 623 plakalı otomobil, inceleme yapmak isteyen bir polis memuru ile itfaiye erinin üzerine doğru geldi. Polis memuru ve itfaiye erinin yoldan kaçarak son anda altında kalmaktan kurtulduğu otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki toprak yığınına çarptı.

Kazadan yara almadan kurtulan sürücü Koçaklı'ya, tehlikeli araç kullanmaktan idari para cezası kesildi. Kaza nedeniyle ulaşım yaklaşık bir saat tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Kaynak: AA