Kuşadası Belediyesi’nde Erken Bayramlaşma

Kuşadası Belediyesi'nde Kurban Bayramı bayramlaşma töreni erken yapıldı.

Kuşadası Belediyesi’nde Erken Bayramlaşma
Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, beraberindeki başkan yardımcıları ve belediye meclisi üyeleriyle birlikte 9 günlük bayram tatili öncesi belediye çalışanları ile bayramlaştı.
Tüm personelle tek tek bayramlaşan Altungün ve Belediye Meclis üyeleri, personelin bayramını kutladı, iyi bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Bayramlaşmada personele meşrubat, çikolata ve lokum ikram edildi.

Bayram günlerinde yaşanan sevinç ve mutluluğun çalışma arkadaşlarıyla paylaşılmasının önemli olduğunu açıklayan Kuşadası Belediye Başkanı Altungün, “Manevi değeri büyük olan bayram günlerinde, mesai arkadaşlarımızla geleneksel bayramlaşma törenimizi yaptık. Belediye olarak yoğun bir hizmet ve yatırım dönemini geçiriyoruz. Elbirliği içerisinde çalışanlarımızla birlikte Kuşadası’nın sorunlarının çözümünde 4,5 yıllık sürede önemli mesafeler aldık. Yaptığımız planlamalar ile köklü çözümler üretiyor, hizmetleri hayata geçiriyoruz. Kuşadası bu dönemde sizlerin sayesinde hak ettiği hizmeti ve saygıyı görüyor. Başta tüm çalışma arkadaşlarım olmak üzere herkesin bayramını kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA