Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin Yeni Eğitim Öğretim Dönemi Açılışı

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin 2013-2014 yeni eğitim öğretim döneminin açılışı gerçekleştirildi.

Fakültede gerçekleştirilen törende konuşan Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, yeni açılan İletişim Fakültesi'nin Radyo Televizyon ve Sinema bölümü ile Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümüne ek kontenjanla öğrenci alacağını belirtti.

İletişim Fakültesinin üç doçent, beş yardımcı doçent ve dört araştırma görevlisi ile yeni eğitim dönemine hazır olduğunu bildiren Rektör Çelik, "Bütün çalışmalarımızın odağında öğrencilerimiz var. Onları en iyi şekilde eğitmek üzerine plan ve program yapıyoruz. Çok iyi şartlarda öğrenci yetiştireceğimize inanıyorum. Dört gözle öğrencilerimizi bekliyoruz. 2013-2014 eğitim-öğretim yılı hayırlı olsun" dedi.

İletişim Fakültesi Dekan vekili Prof. Dr. Mehmet Faysal Gökalp ise İletişim Fakültesi'nin eğitim öğretim hayatına yeni adım attığını, bu yüzden tatlı bir heyecan yaşadıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Dalkıran, İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet Faysal Gökalp ve öğretim üyeleri kurdela keserek açılışı gerçekleştirdi.

Kaynak: AA