Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı Açıklama Yaptı

Spor Toto Süper Lig takımlarından İçel İdmanyurdu'nun Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, bu dönemin ''İçel İdmanyurdu'nun dönemi'' olacağını söyledi.

Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısının kırmızı-lacivertliler için iyi geçmediğini, bazı sıkıntılar yaşadıklarını, bu nedenle istenmeyen sonuçlar alındığını belirtti.

Bu sıkıntıları şansızlığa ve sakat oyuncuların çok olmasına bağlayan Kahramanlı, şunları kaydetti:

''Sakat oyuncuların çok olması, şansın bizden yana olmaması ve uyum sürecindeki sıkıntılar ilk devrenin kötü geçmesinin sebebiydi diyebilirim. Nurullah hocadan sonra Giray hocamızla anlaştık. Ondan sonra hem hocamızla hem yönetim kurulu arkadaşlarımızla zaman zaman oturduk, 'Ne yapabiliriz' diye konuştuk. Hocamızın görüşünü alıp, bir takım transferler yaptık. Kulüplerin içinde en fazla transferi biz yaptık. Birbirinden güzel transferler yaptığımızı düşünüyorum. İnşallah takım birbirine uyum sağlarsa bir sıkıntı yaşamayacağız. Bu dönem İçel İdmanyurdu'nun dönemi olacak. İçel'in bulunduğu yer İçel'e yakışmıyor. İkinci devrede taraftarlarımızın desteğiyle, Giray hocamızın yapacağı katkıyla inşallah İçel İdmanyurdu'nu yukarılara taşıyacağız. Gerçi aşağı ile yukarının arasında pek fazla bir puan farkı yok. 3 maç aldığımız takdirde 8'inci, 9'uncu veya 10. sıralarda yer alabiliriz. Bu güç var bizde. İnşallah bu maçları alarak yolumuza devam edeceğiz.''

Muhabir: Mesut İnce / Zuhal Uzundere Kocalar

Yayıncı: Sevil Çelik
Kaynak: AA