Yarıyıl Tatili Öncesi Kumluca Sosyal Güvenlik Merkezi Tarafından Öğrencilere Hikaye Kitabı Hediye Edildi

Kumluca Sosyal Güvenlik Merkezi tarafından yarı yıl tatili öncesi ilköğretim öğrencilerine hikaye kitabı hediye edildi.

Kumluca SGM tarafından toplumda sosyal güvenlik alanında farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe Milli Eğitim Şube Müdürü Celil Çoban, Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Mehmet Çoban, okul müdürü Ramazan Topaç ve öğrenciler katıldı.

Kumluca Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Mehmet Çoban, toplumda sosyal güvelik konusunda farkındalık oluşmasını sağlamayı amaçladıklarını, bu konuda çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Toplumda sosyal güvenlik bilincinin küçük yaşlarda kazanılmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Çoban, gelişmiş ülkelerde toplumun tüm kesimlerinin sosyal güvenlik çatısı altında olduğunu, Türkiye'de ise Son yıllarda bu alanda büyük gelişmeler kat edildiğini belirtti.

Çoban, ''Bu bağlamda bizlerde Kumluca Sosyal Güvenlik Merkezi olarak kendi bünyemizde çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Özellikle okullarımızda öğrencilerimize sosyal güvenliğin önemini anlatıyoruz. Bugün de yarı yıl tatili öncesi hem öğrencilerimize sosyal güvenliği anlatmak hem de onlara yarıl tatilinde okumaları için kitap hediye etmek istedik'' dedi.

Daha Sonra Kumluca Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Mehmet Çoban, Milli Eğitim Şube Müdürü Celil Çoban ve okul müdürü Ramazan Topaç tarafından öğrencilere hikaye kitapları dağıtıldı.

Muhabir: Mehmet Çakmak

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA