Ali Poyrazoğlu ve Nilgün Belgün Ayvalık’ta Sahneye Çıktı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi tarafından bu yıl 9.’su düzenlenen Kültür Sanat Günleri tüm hızıyla sürerken, etkinliğin 8. gününde Türk tiyatrosunun iki usta ismi Ali Poyrazoğlu ile Nilgün Belgün, "İyi Günde Kötü Günde" adını taşıyan oyunlarıyla izleyiciyle buluştu.

Ali Poyrazoğlu ve Nilgün Belgün Ayvalık’ta Sahneye Çıktı
Ayvalık Belediyesi’ne ait Açık Hava Tiyatrosunda gerçekleşen oyunun gösterimini, serin havaya rağmen yaklaşık 10 bin kişi izlerken yönetmenliğini Özdemir Çiftçioğlu’nun üstlendiği 2 perde komedi oyununda, ayrılan ama birbirlerinden kopamayan çiftin öyküsü anlatıldı. Şarkılar eşliğinde sevgiliyi yeniden keşfetmenin yolları, aşkı taze tutmanın bilgeliği üzerine yazılan oyunda, iki usta oyuncu sahnede gösterdikleri performansla izleyenlerden tam not aldı. Ali Poyrazoğlu’nun oyunu keserek, fotoğraf makineleri ve kameralarıyla görüntü almaya çalışan basın mensuplarının, güvenlik görevlilerince dışarıya çıkarılmasını istemesi tepkilere neden oldu.

Usta oyuncunun bu tavrını anlamsız bulan medya mensuplarından bazılarının, ünlü sanatçıların kaprislerinden bıktıklarını belirterek, “Bunlar hep böyledirler. Reklamları olsun ve işsiz kalmasınlar diye basın mensuplarını her yere davet ederler ama halkın karşısına çıkınca da bize böyle tuhaf davranarak bizleri refüze etmeye çalışırlar” şeklindeki sözlerle Ali Poyrazoğlu’nun davranışına tepki verdiği gözlendi .
Kaynak: İHA