Zirve Üniversitesi Rektörü Kısa, Akdeniz Üniversitesi'ni Ziyaret Etti

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtçebe'yi ziyaret etti.

Rektör Kısa, yaptığı açıklamada, Akdeniz Üniversitesi'nin başarılarını yakından takip ettiğini ve yeni başarılara imza atmalarını beklediğini belirtti.

Akdeniz Üniversitesi'nin son dönemde gerçekleştirdiği organ nakilleriyle adından sıkça söz ettirdiğini ifade eden Kısa, ''Üniversitenin başta organ nakli konusunda olmak üzere birçok konuda başarılara imza attığını görüyoruz. Çalışmalarını yakın takip ediyorum. Akdeniz Üniversitesi'nin başarıları bir Türk akademisyen olarak gururlandırıyor'' diye konuştu.

Kampüs ve tesislere hayran kaldığını ayrıca üniversiteden yeni sürprizler ve başarılar beklediğini aktaran Kısa, Rektör Kurtçebe'yi Zirve Üniversitesi'ne davet etti.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Kurtçebe ise Zirve Üniversitesi ile işbirliğine hazır olduklarını belirterek şöyle konuştu: ''Kurulduğu günden beri Zirve Üniversitesi kaliteli bir üniversite olma yolunda güzel adımlar atıyor. Beyin göçünü tersine çevirme ve yabancı öğrencileri ülkemize kazandırma alanında başarılarını sürdürüyor.''

Ziyaretin sonunda Adnan Kısa, Gaziantep'e özgü sedef sandık hediye etti.

Muhabir: Zafer Fatih Beyaz

Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
Kaynak: AA