Tarım ve Hayvancılık Müdürü Çebi'den Köprübaşı'na Ziyaret

Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi Köprübaşı Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek, ilçede incelemelerde bulundu.

Tarım ve Hayvancılık Müdürü Çebi'den Köprübaşı'na Ziyaret
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi göreve yeni başladıktan sonra ilk ilçe ziyaretine Köprübaşı ilçesinden başladı.

Çebi, ilk olarak Köprübaşı Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne uğradı. Personel ile tanışarak İlçe Müdürü Vekili Ali Demir'den ilçe ile bilgiler aldıktan sonra Köprübaşı Kaymakamlığı’na ziyarette bulundu. Köprübaşı Kaymakamı Recep Höl, İl Müdürü Hasan Çebi’yi makamında ağırladı.

Görüşmeye Belediye Başkanı Zafer Mergen de katılarak İl Müdürü Hasan Çebi’ye yeni görevinde başarılar dilediler. Kaymakam Recep Höl ve Belediye Başkanı Zafer Mergen İl Müdürü Çebi’den tarımsal yatırımlarla ilgili destek isteyerek Köprübaşı’nın tarımsal potansiyel ve çeşitliliğinin arttırılmasını arzuladıklarını belirttiler. Belediye Başkanı Mergen, ilçede yetişen siyah çekirdekli üzümün çok lezzetli ve kaliteli olduğunu, dikim alanlarının arttırılması için destek beklediklerini belirtti.

Mergen ayrıca Demirköprü Baraj gölünde Köprübaşı Su Ürünleri Kooperatifi için alabalık çiftliği kurulumu için desteklenmesini talep etti .
Kaynak: İHA