Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu Açıklama Yaptı

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, '' anlayışı içerisinde vatandaşlarımıza hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz'' dedi.

Atasu Belediye Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Koray Koçhan, AK Parti Atasu Belde Başkanı Musa Güler ve Galyan Vadisi'ndeki köylerin muhtarları, Galyan Vadisi'nde, 14 köyün ulaşımının sağlandığı grup yolunun asfaltlanması dolayısıyla Gümrükçüoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümrükçüoğlu, ''Vatandaşların ihtiyaçlarını ve işlerini takip etmek için başkanlarımızın ve muhtarlarımızın bir araya gelerek topluca hareket etmesi bizlere ayrı bir heves ve motivasyon kaynağı oluyor. Birebir halkın içerisinde olup vatandaşların tüm sorunlarını yakından takip eden sizler, yapılan çalışmalarda başarının asıl sahiplerisiniz. Bizler, sizlerin yönlendirmesiyle vatandaşa hizmet götürüyor ve bundan da oldukça memnun oluyoruz. Bundan sonra da her zaman halkımız için çalışacak, 'Halka hizmet Hakka ibadettir' anlayışı içerisinde vatandaşlarımıza hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz'' diye konuştu.

Köse ve beraberindekiler ise yıllardır Galyan Vadisi halkının çilesi haline gelen grup yolunun asfaltlanmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, ''Bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Sayın Başkanımıza bölgemize yaptığı ziyaretlerde sorunu aktarmış ve kendisinden çözüm için söz almıştık. Sağ olsunlar sözlerini yerine getirerek Galyan halkını mutlu etmişlerdir. Kendilerine Galyan halkı adına teşekkür ediyoruz'' dedi.

Muhabir: Cenk Yavuz Usta

Yayıncı: Asena Akçay
Kaynak: AA