Dilovası Belediyesinden 1700 Öğrenciye Okul Çantası ve Kırtasiye Seti

Dilovası Belediyesi 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı döneminde Dilovası’nda bulunan ilkokullarda 1. sınıfa başlayan bin 700 minik öğrenciye okul çantası ve kırtasiye seti hediye etti.

Dilovası Belediyesinden 1700 Öğrenciye Okul Çantası ve Kırtasiye Seti
2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılı için eğitime katkı amacıyla Dilovası sınırlarında bulunan bütün ilkokul 1. sınıf öğrencilerine okul çantası ve kırtasiye malzemesi dağıtımına başladı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen okul çantası ve kırtasiye malzemelerinin dağıtımı Dilovası Belediye Başkan Yardımcıları Edip Bingöl ve Aydın Özel tarafından yapıldı. Sınıflarda çocuklara tek tek çantalarını hediye eden Başkan Yardımcıları çocuklara Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’ın selam ve sevgilerini götürdü. 1. sınıfa başlayan minik öğrenciler Dilovası Belediyesine teşekkür ettiler.

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutlayarak, “2012-2013 eğitim öğretim yılına başladığımız bugünlerde, çocuklarımızın heyecanını hep birlikte paylaşıyoruz. Okullarımız, çocuklarımızın hayat boyu kullanacağı bilgi ve becerilerin temelinin atıldığı ilk mekanlardır. Her geçen gün, bir önceki günden daha fazla bilgi ve beceriye sahip olmamız gereken yaşamda, çocuklarımıza daha nitelikli bir eğitim vererek geleceğe hazırlamak en önemli görevimizdir. Amacımız; bilgi aktarmak değil, bilgiye ulaşmanın yollarını araştıran, bulabilen, bunları paylaşabilen, yeni teknolojiler üretebilen ve ürettiği teknolojiyi insanlığın yararına kullanabilen çağdaş, dinamik, özgüveni yüksek bir nesil yetiştirebilmek olmalıdır. Saygıdeğer öğretmenlerimizle, çalışkan öğrencilerimizle Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesine ulaşacağına olan inancımız tamdır. Bu yılda geleneksel olarak 1. sınıfa başlayan minik öğrencilerimize okul çantası ve kırtasiye seti dağıtıyoruz ve daha nice yıllar dağıtmayı planlıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, öğrencilerimiz ve aileleri ile öğretmenlerimizin, tüm eğitim camiasının yeni eğitim öğretim dönemini kutluyor, eğitim ve öğretim yılının başarı ve mutluluk içinde geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA