Mersin'de Kendisini Yakalamak İsteyen Biri Polis İki Kişiyi Bıçakla Yaralayan Cezaevi Firarisi, Omuzundan Vurularak Yakalandı

İçel'de kendisini yakalamak isteyen biri polis iki kişiyi bıçakla yaralayan cezaevi firarisi, omuzundan vurularak yakalandı.

Alınan bilgiye göre, hırsızlık suçundan İçel Yarı Açık Cezaevi'nde tutukluyken Firar eden Orhan G'yi yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, zanlının Sağlık Mahallesi'ndeki bir evde kaldığını belirledi.

86031 numaralı sokakta polisleri görünce kaçmaya başlayan zanlı, önce sokakta karşısına çıkan Ali Çelik'i, ardından da polis memuru Mahir Kuş'u, elindeki ''sallama'' diye tabir edilen bıçakla yaraladı.

Daha sonra bir evin çatısına çıkarak saklanmaya çalışan ve yakalanacağını anlayınca polise direnen zanlı, omzundan vurularak etkisiz hale getirildi.

Yaralanan zanlı, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından, çatıdan sedyeyle indirilerek İçel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Zanlının, 23 ayrı suçtan sabıkasının bulunduğu öğrenildi.

Bu arada olayda yaralanan polis memuru Mahir Kuş ile Ali Çelik, İçel Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Muhabir: Kerem Kocalar / Zuhal Uzundere Kocalar

Yayıncı: İbrahim Uyar
Kaynak: AA