Has Parti Genel Başkanı Kurtulmuş, Nikah Şahidi Oldu

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, partisinin genel başkan yardımcısı eski devlet Bakanı Ahmet Demircan'ın oğlu Faik Selim Demircan’ın nikah törenine katıldı.

Samsun’da düzenlenen nikahta Damadın şahidi olan Genel Başkan Kurtulmuş, Eski tokat Milletvekili Bekir Sobacı’nın kızı Sümeyye Sobacı-Selim Demircan çiftine ömür boyu mutluluklar diledi. Canik Belediyesi Toptepe Meşe Tesisleri bahçesinde gerçekleşen nikaha çok sayıda davetli katıldı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Eski Milletvekili Musa Uzunkaya, HAS Parti Samsun İl Başkanı Adnan Öz ile OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan’ın da hazır bulunduğu Sümeyye Sobacı-Selim Demircan çiftinin nikahını Canik Belediye Başkanı Osman Genç kıydı. Nikahta özel bir şirkette yöneticilik yapan damat Selim Demircan’ın şahitliğini HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, bankacı gelin Sümeyye Sobacı’nın şahitliğini ise AK Parti Eski Milletvekili Musa Uzunkaya yaptı. Nikahın kıyılmasından sonra belediye başkanı Osman Genç, çifte mutluluklar diledi. Çiftin nikah cüzdanını alan HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, ‘"Bu evlilik inşallah İslami ve insani bakımdan örnek bir evlilik olur. Birbirlerine karşı olan sevgileri sürekli artarak bu aileyi örnek bir aile inşa ederler. İnşallah bu aileden salih ve saliha evlatlar dünyaya gelir." temennisiyle cüzdanı gelin Sümeyye Sobacı’ya verdi. Başkan Kurtulmuş, düğüne geldiğini belirterek, gazetecilerin soru sormasına izin vermedi. Daha sonra da aile fotoğrafı çekildi.