BBP’den İdam Cezası Geri Gelsin Kampanyası

Büyük Birlik Partisi(BBP) tarafından idam cezasının geri gelmesi için Çark Caddesi’nde imza kampanyası başlatıldı.

BBP’den İdam Cezası Geri Gelsin Kampanyası
Büyük Birlik Partisinin ülke genelinde başlattığı İdam Cezası Geri Gelsin kampanyası çerçevesinde BBP Sakarya İl Teşkilatı da Adapazarı Çark Caddesinde stant açarak imza kampanyası başlattı.

Çalışma ile ilgili konuşan BBP Sakarya İl Başkanı Hüdaverdi Kervankıran, “Halkımızın imza kampanyamıza yoğun bir katılımı var. Bu da bizi ayrıca onurlandırdı ve gururlandırdı. Bu halk bizim yanımızda olduğu sürece biz inanıyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti milleti olarak kesinlikle bizi hiçbir güç yolumuzdan alıkoyamayacak ve biz yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Topladıkları imzaları meclise göndereceklerini söyleyen Kervankıran, “Bugün ülkemizin en büyük sorunu terördür. Terör belasını biz çözeceğiz. Bunun için ilk başta idamın geri gelmesi lazım. İdam geri gelmezse teröristlerle sürekli müzakere halinde olursanız bu sorun asla çözülmez. Biz artık şehit cenazelerinde gözyaşı dökülsün istemiyoruz. Ağlayan anaları görmek istemiyoruz. 30 yıldır dindirilemeyen acıyı biz Büyük Birlik Partisi olarak dindireceğiz. Kesinlikle idamın geri gelmesi gerekiyor. İdam gelirse kesinlikle ve kesinlikle terör belasından ülke olarak kurtuluruz” diye konuştu.

2 saatte bini aşkın imza toplamalarının halkın bu konuya bakışını gösterdiğini dile getiren Kervankıran, kampanyalarına destek verenlere teşekkür etti .
Kaynak: İHA