Ordu Valisi Düzgün Açıklaması

Ordu Valisi Orhan Düzgün, ''Gençlerimizin hem fiziksel hem de ruhen sağlıklı yetişebilmesi bakımından bütün spor dallarının desteklenmesi çok önemli'' dedi.

Vali Düzgün, beraberindeki heyetle beraber Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Düzgün, amatör sporlara çok önem verdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

''Çünkü gençlerimizin hem fiziksel hem de ruhen sağlıklı yetişebilmesi bakımından bütün spor dallarının desteklenmesi çok önemli. Bu konuda Ordu'da da Son dönemde bakanlarımızın ve milletvekillerimizin katkılarıyla çok ciddi tesisler yapıldı. Yapılan olimpik yüzme havuzuyla beraber Ordu'da yüzme konusunda önemli bir ihtiyaç ve eksiklik tamamlandı. Futbolla ilgili Durugöl'de ve pek çok ilçemizde sentetik çim sahalar yapıldı. Hedefimiz bütün ilçelerdeki toprak sahalarımızın tamamını sentetik sahaya dönüştürmek. Profesyonel spor kulüpleriyle beraber amatör sporlarımızın ve kulüplerimizin bölgemizde ve ilimizde desteklenmesi, güçlenmesi halkımız adına çok önemli.''

Ordu ASKF Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Öztürk ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Amatör camiamıza verdiğiniz desteği çok yakından takip ediyoruz. Özellikle de sezon başı 52 kulübümüze verdiğiniz maddi destek bizi çok mutlu etti. Bu destek Tükiye ASKF'de de söylendi ve bu da bizi büyük onure etti. Sizin pek istemediğiniz ama bizim de canı yürekten gerçekleştirmek istediğimiz bir durum var. Spor Sağlık Merkezi'nin adını 'Orhan Düzgün Sağlık Merkezi' yapacağız'' dedi.

Ziyarette Ordu Vali Yardımcısı Mahmut Ağbal, İl Genel Meclisi Başkanı Engin Tekintaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı ile Ordu ASKF Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Muhabir: Eyüp Elevülü

Yayıncı: Orhan Topal
Kaynak: AA