İl Başkanı Fahri Kuyulu Açıklama Yaptı

Osmaniye Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı, 4 Kasım 2012'de yapılacak kurultayda hemşehrileri olan, MHP Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli'yi desteklediklerini açıkladı.

İl Başkanı Fahri Kuyulu, parti binasındaki toplantıda, MHP'nin lider sorunu olmadığını belirtti.

Osmaniye MHP teşkilatlarının hemşehrileri Dr. Devlet Bahçeli'nin yanında ve emrinde olduğunu ifade eden Kuyulu, şöyle devam etti:

''Davamızda 'senlik, benlik' yok 'biz' varız. 'Hepimiz birimiz için, birimiz hepimiz için' olmak zorundayız. Biz ülkücü hareketin iktidarının, liderimiz Devlet Bahçeli ile mümkün olacağına inanıyoruz. Ülkücü hareketin ve Türkiye'nin şu anki durumunda şahısların, egoları değil, sorunların çözülmesini gerektirecek bir Ortak Akıl kurultayına ihtiyaç vardır. Devlet beyin sahip olduğu bilgi ve tecrübelerle üreteceği yeni stratejilere, ülkenin ve ülkücü hareketin ihtiyacı olduğu inancındayız. Zira yerel seçimler başta olmak üzere, özellikle Cumhurbaşkanlığı seçiminde önemli hamlelerle Türk Milleti ve devletimiz için önemli işler yaparak, MHP'nin genel seçimlere güçlü bir biçimde hazırlayacak bilgi birikimi ve tecrübeye sahip olan liderimiz Bahçeli'nin yanında olmayı en büyük şerefimiz kabul ediyoruz''

Toplantıya, MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, Merkez İlçe Başkanı Ali Fuat Kardaş, MHP'li belediye başkanları, kadın kolları ve ülkü ocakları başkanları, 24 kişiden oluşan üst kurul delegeleri ve partinin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
Kaynak: AA