Gediz Meslek Yüksek Okulu'na Bu Yıl Bin 66 Öğrenci Kayıt Yaptıracak

Gediz Meslek Yüksekokulu'na bu yıl bin 66 öğrenci kayıt yaptıracak.

Okul Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yıl kayıt yaptıracak öğrencilerle okul kapasitesinin yüzde 93 oranında kullanılacağını söyledi.

Her zaman kaliteli eğitim vermek istediklerini belirten Doç. Dr. Saraoğlu, şunları konuştu:

''Okulumuzda, Moda Tasarımı, Giyim Üretim Teknolojisi, Tekstil Teknolojisi, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği, Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik, Mekatronik, Bilgisayar Programcılığı, Bankacılık ve Sigortacılık, Lojistik, Pazarlama, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Yönetimi gibi 13 programda öğrenciler kayıt yaptıracak. ''

Doç. Dr. Saraoğlu, kayıtların 4-7 Eylül tarihleri arasında olacağını ve detaylı bilginin okulun internet adresinden alınacağını sözlerine ekledi.

-Eskigediz karayolunda heyelana karşı muhafaza duvarı örülüyor

Gediz'e bağlı Eskigediz beldesinde, duble yol kenarlarında meydana gelebilecek heyelan tehlikelerine karşı taş duvar örme çalışması başlatıldı.

Yapılan yol çalışmaları hakkında gazetecilere bilgi veren Eskigediz Belediye Başkanı Feridun Altıntop, belde girişinden başlayarak itfaiye binasına kadar olan anayolda, duble yol çalışmalarının büyük bir bölümünün tamamlandığını söyledi.

Yol güzergahında heyelan tehlikesi bulunan bölümlerin de, kış mevsimi gelmeden taş duvar örülerek güvence altına alınmaya çalışıldığını belirten Altıntop, şunları kaydetti.

''Çalışmalar nedeniyle yol geçici olarak kullanıma kapatıldı. Uzun yıllar çekilen trafik sıkıntısı, yakında bitecek yol çalışmaları ile Son bulacak. Bu eski yolda yıllardır yaşanan trafik kazalarına tanıklık ettik. Yolumuzun yapılmasına katkı sağlayan Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, Karayolları 14. Bölge Müdürü İsmail Kartal, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Bekir Koç, Yol Bakım Baş Mühendisi Ahmet Arslan, Emet Karayolları Şube Müdürü ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.' '
Kaynak: AA