Bakanlardan Ak Parti Bartın Teşkilatı’na Ziyaret

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti Bartın İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Bakanlardan Ak Parti Bartın Teşkilatı’na Ziyaret
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ziyarette yaptığı konuşmada, “Bugünde güzel işlerin peşinde koşturduk. Güzel sonuçlar alacağımız ve ileriye dönük Bartın’ın vefa seviyesini daha artıracak ve vatandaşımızın bunu bizzat kendisinin hissedeceği bir kısım işler için buraya geldik. Teşkilatımız bizim vazgeçilmez en temel ve uğrak merkezimizdir. Her gittiğimiz ilde mutlaka ama mutlaka hangi iş vesilesi ile ilgili gidiyor olursak olalım teşkilatlarımıza mutlaka uğruyoruz. Çünkü Türkiye’de zor sağlana çok sıkıntılı bir süreçten sonra ele geçirdiğimiz siyasi istikrarın muhafaza edindiği bunun için gayret ve çaba gösteren kardeşlerimizin yanıdır bizim teşkilatlarımız. O yüzden her birinizin yaptığı işin ayrı bir önemi ve değeri vardır. Bartın’da da AK Parti’ye yakışır bir belediye başkanı adayı çıkartarak belediyeyi almalarını isterim” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ise, “Bugün Bartın’da hem doğalgaz şehir şebeke inşaatının temelini attık. Hem de burada enerji yatırımları hem de hükümetimizin buraya yaptığı yatırımları konusunda gerekli incelemelerde bulunduk. Valimizden kısa bir bilgi aldık. Bartın Türkiye için önemli bir ilimizdir. Doğası ve turizm ile güzel bir köşe başıdır. Bartın’da turizm bakımından zenginleştirmek için çalışmaları yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Bakan Yıldız, gazetecilerin sorusu üzerine, Bartın’da özel bir şirketteki enerji adına yapılan yatırımda yapılan incelemede olumlu sonuçlar olduğunu, Bartın için büyük bir istihdam kaynağı sağlanacağını ve bunun için yer tespiti çalışmaları yapılacağını da sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA