Bozyazı Kaymakamı Görevine Başladı

Rize Vali Yardımcılığından İçel’in Bozyazı İlçe Kaymakamlığına atanan Mustafa Erkayıran, görevine başladı.

Bozyazı Kaymakamı Görevine Başladı
Mülki İdari Amirleri Atama ve Yer Değiştirme Kararnamesi ile Balıkesir Vali Yardımcılığına atanan Kamil Sağlam’ın yerine Bozyazı Kaymakamlığına getirilen Mustafa Erkayıran, görevindeki ilk gününde Bozyazı’yı birlikte yönetmek için herkesten destek istedi. “Bozyazı’da ilk günüm olmasına rağmen, kendimi uzun yıllardır burada çalışmış gibi hissedebiliyorum” diyen Kaymakam Erkayıran, “Çünkü ovanın doğu tarafındaki bir ilçedenim. Kadirli’den olmam sebebiyle kültürü, toprağı buranın insanına çok yakın gördüm. Umarım en kısa sürede güzel işler yapmak için ilçemiz adına çalışırız” dedi.

Yönetin kavramının artık eskilerde kaldığına işaret eden Erkayıran, “Ben yönetişim kavramına dikkat ederim. Karşılıklı konuşarak, görüşerek yönetmek. Dolaysıyla Bozyazı’yı birlikte yöneteceğiz. İlçemize yapacağımız çalışmalarda hemen hemen herkesin ve kesimin desteğini bekliyorum. Umarın alnımızın akıyla da bu görevimizi tamamlayarak buradan gideriz” diye konuştu.

MUSTAFA ERKAYIRAN KİMDİR?

1970 yılında Adana’nın Kadirli ilçesinde doğan Kaymakam Erkayıran, 1997 yılında kaymakam adaylığı dönemini bitirdikten sonra sırasıyla Hatay-Kumlu, Kilis-Polateli, Erzurum-Ilıca (Aziziye), Denizli-Babadağ ve Artvin-Hopa Kaymakamlıklarında bulundu. 2008 yılında İngiltere’de Southampton Üniversitesi’nde Demokrasi ve Vatandaşlık üzerine yüksek lisans yapan evli ve 2 çocuk babası Erkayıran, İngilizce ve Almanca biliyor .
Kaynak: İHA