Beşiktaşlı Fanatik Çift, Balayında

Beşiktaş ile Galatasaray'ın İnönü Stadında karşı karşıya geldiği derbi müsabakası sırasında dünya evine giren ve giydiği siyah-beyaz gelinlikle davetlilerin karşısına çıkan fanatik gelin ve damat, balayı için Marmaris'e geldi.

Beşiktaşlı Fanatik Çift, Balayında
Nevşehir'de Makine Mühendisi Süleyman Sami Ozan ile Öğretmen Dilek Derecik, Ürgüp ilçesindeki Mustafa Otel'de dünya evine girdi. Beşiktaş ile Galatasaray'ın İnönü Stadı'nda karşı karşıya geldiği derbi müsabakası sırasında dünya evine giren Derecik, düğün salonuna beyaz bir gelinlikle girdi. Bir süre salonda beyaz gelinlikle kalan Derecik, düğünün ilerleyen saatlerinde bu kez siyah bir gelinlikle davetlilerin karşısına çıktı.

Çocuk yaşlardan beri fanatik bir Beşiktaş taraftarı olduğunu söyleyen Dilek Derecik, bu yüzden hem beyaz hemde siyah gelinlik giydiğini ifade etti.

Beyaz gelinliği çok kolay bulmasına karşın siyah gelinlik için büyük çaba harcadığını ve sonunda internet üzerinden ABD'den sipariş ettiğini belirten fanatik gelin; "Çok istediğim bir şeyi başardığım için mutluyum" dedi.

Düğünden önce siyah gelinlik giymemesi yönünde baskılar gördüğünü belirten Derecik; "Düğün saatine kadar siyah gelinlik giymemem yönünde baskılar oldu. Ancak bütün baskılara rağmen hayalim olanı yaptım ve siyah-beyaz gelinlikle düğünümü noktaladım" dedi.

Eşi gibi Beşiktaş taraftarı olan Ozan ise, "Eşimin kararına saygı duydum. Böyle bir isteği vardı gerçekleşmesi konusunda bende yanında oldum. Benim damatlığımda siyah-beyazdı ancak bu kadar ilgi görmedi" diye konuştu.

Genç çift, balayından sonra da tatil için Marmaris'i tercih edeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA