Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Başkan Yardımcısı Süleyman Özdemir:

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkan Yardımcısı Süleyman Özdemir, Gaziantep’te terör örgütünün düzenlediği bombalı saldırısını kınadı.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Başkan Yardımcısı Süleyman Özdemir:
Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkan Yardımcısı Süleyman Özdemir, “Gaziantep’te bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Bölücü terör örgütü mübarek Ramazan Bayramında kanlı yüzünü bir daha göstermiş masum, savunmasız insanlarımızı kalleşçe kadın, çocuk, yaşlı demeden katletmiştir. Bu saldırıyı gerçekleştiren hainleri nefretle kınıyor ve lanetliyoruz. Vatandaşlarımızı sağduyulu olmaya çağırıyoruz. Halkımız bu hainlerin ekmeğine yağ sürmemelidir. Bu haklı tepkimizi sağduyu içerisinde göstereceğiz. Gaziantep’te saldırıyı gerçekleştiren, bombayı araca yerleştiren, bombayı patlatan PKK ile aynı karede fotoğraf çekilenlerdir” diye konuştu.

Vatan hainlerinin dokunulmalığının kaldırılması gerektiğini belirten Özdemir, “Hükümetin biran önce terörle mücadele yasasını genişleterek çıkarılmasını, bu hainlerle pazarlık yerine mücadele edilmelidir. Bunlara taviz verilen hergün polismiizn, askerimizin ve sivil vatandaşlarımızın şehit haberini almaktayız. Terör örgütüne ‘kardeşim’diyen, onları masum olarak gösteren, aynı karede fotoğraf çekilen terör örgütünü açıkça destekleyen vatan hainlerinin dokunulmazlıkları kaldırılarak hesap vermeleri sağlanmalıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi Cumhurbaşkanımızın Başkanlığına toplanarak idam yasasını tekrar getirmelidir. Gerekirse referanduma giderek milletimize sorulmalıdır. Milletimizde zaten gereken cevabı verecektir” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA