Görele Kaymakamı Pekmez'e Veda Yemeği

Görele Belediyesi, Akçakoca Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Aykut Pekmez için veda yemeği düzenlendi.

İlçe Halı Saha Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğine Garnizon Komutanı Üsteğmen Nursi Çağlak, Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Danıştay Üyesi Nizamettin Kalaman, Görele Cumhuriyet Savcısı Günay Güner, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Pekmez, ilçede acı tatlı üç yıllık bir dönemi geride bırakarak, tayin olduğunu belirterek, ''Kelimelerin hiçbir anlam ifade etmediği an bu andır. Görele'de acı tatlı birçok anılarım oldu. Üç yıl önce Ramazan Ayında geldiğim Görele'den yine bir Ramazan ayının sonunda ayrılıyorum. Bu süre içinde birçok dost ve arkadaşlıklar edindim. Görev sürem boyunca bana yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

Görev süresince birçok önemli hizmetler yaparak ilçenin kalkınması adına gayret gösterdiğine değinen Pekmez, şöyle konuştu:

''Birçok hizmetleri yerine getirdiğimiz gibi, birçok eksikliklerimiz de oldu. Fakat her zaman hakkaniyetli olup, halkımızın yanında olmak için çaba gösterdik. İnanıyorum ki bizden sonra bu göreve layık görülen arkadaşımız da görevini en iyi şekilde icra edecektir. Ben herkese bu anlamda teşekkür ediyorum ve hoşçakalın diyorum.''

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Melikoğlu, ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Kaymakam Pekmez'e teşekkür plaketi sundu.

Muhabir: Fikret Bıyık / Gülizar Şenel

Yayıncı: Mehmet Kumcağız
Kaynak: AA