Korkuteli Kaymakamlığından Şehit Ailerine İftar Yemeği

Antalya’nın Korkuteli ilçesi Kaymaklığı, ilçe sınırları içerisinde ikamet eden şehit yakınları ve gazi ailelerine iftar yemeği verdi.

Korkuteli Kaymakamlığından Şehit Ailerine İftar Yemeği
Korkuteli Merkez Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine 83 şehit ve gazi yakınları katıldı.

Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, yemek sonrasında yaptığı konuşmada amaçlarının gazi ve şehit yakınları ile bir araya gelmek olduğunu söyledi.

Kaymakam Erkan Karahan, “Şehitlik mertebesi inancımıza göre mertebelerin en yükseğidir. Böyle bir mertebeye ulaşmak ve böyle bir ailede yer almak bizler için büyük bir şereftir. Şehit ve gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Şehit ve gazi ailelerimize yakınlarımıza maddi ve manevi elimizden gelen bütün destekleri sunuyoruz. Biz her zaman sizlerin yanındayız, sizin sıkıntınız bizim sıkıntımızdır. Sizlerin mutluluk ve huzuru için her zaman daha iyisini düşünüyoruz”dedi.

Şehit ve gazilere kapılarının her zaman açık olduğunu da ifade eden Kaymakam Karahan, her türlü sorunlarında yanında olacaklarını ifade etti.

İftar yemeğine İlçe jandarma komutanı Jandarma üsteğmen Mutluay Oskay, Belediye Başkan vekili Mehmet Kılınç, Cumhuriyet savcısı Mustafa Tünay, Emniyet Müdürü Metin Demirbağ katıldı.

Kaynak: İHA