Belediye Başkanı Polat, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat hem görüş alış verişinde bulunmak hem de sorunları tespit etmek amacıyla, düzenlediği iftar programında Bayburt’ta ki Sivil Toplum Kuruluşları’nın temsilcilerini bir araya getirdi.

Belediye Başkanı Polat, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Bir Araya Geldi
Programdan sonra bir de konuşma gerçekleştiren Başkan Polat, önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında hem derneklerin hem de Bayburt Belediyesi’nin yaptığı çalışmaların bir birleriyle paralel çalışmalar olduğunu belirten Başkan Polat, her iki kurumunda insanı mutlu etmeyi hedefleyen çalışmalar yaptığını bildirdi. Yaptıkları çalışmalarla Bayburt’a hizmet etmeye gayret ettiklerini bildiren Başkan Polat, “Gücümüzün yetmediği yerde başka kaynaklardan aktardığımız kaynakla Bayburt’a hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi.

BAYBURT’UN PRESTİJ PROJESİ
Bayburt Belediyesi’nin çeşitli projeler hazırlayarak gerekli kurumların koordinesiyle Bayburt’a çeşitli hizmetler yaptırdığını söyleyen Başkan Polat, bu çalışmalara Kışla Kavşağı ve Çaykara Kavşağı’nda yapılan çalışmaları örnek gösterdi ve yapılacak yeni bir projenin de müjdesini verdi.

Projenin gerçekleşmesinin Bayburt için bir prestij meselesi olduğunu bildiren Başkan Polat, konuşmasında projeyle ilgili şu detaylara yer verdi, “Kavşak projelerinin devamında Genç Osman Mahallesi’nde yer alan üst geçit devamında ki yol için de bir projemiz var. Bu yolu viyadüklerle üst kota taşımak suretiyle projemizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu Bayburt’un prestij projesidir” dedi.

Konuşmasında Sosyal Destek Projeleri’nden de (SODES) bahseden Belediye Başkanı Polat, “Sosyal Destek Projeleri şuanda Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde 25 ilde devam ediyor. Burada gururla iftiharla söylüyorum SODES projelerinin uygulandığı iller arasında sadece tek kurumun 6 tane projesi onaylandı o kurumda Bayburt Belediyesidir” şeklinde konuştu.

Bayburt’ta 7 tane SODES projesinin devam ettiğini bildiren Belediye Başkanı Polat, bunların toplam bütçesinin yaklaşık 1 trilyon TL olduğunu ve Kalkınma Ajansı’ndan da hibe yoluyla projelere destek alındığını belirterek, “Yaptıklarımızı ve yapmayı düşündüklerimizi anlatmak için çok zamana ihtiyacımız var, anlatmak için çok daha zamana ihtiyacımız var. Yaptıkları hizmetlerle başkasının gözünde ve yüzünde mutluluğu arayan sizleri, sevgi ve saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA