Genç; İlçemizde AK Parti İktidarının Farkını Hissettirdik

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Canik Belediyesi olarak, teşkilatımızla bir ekip ruhu içerisinde uyum içerisinde çalışarak ilçemizde AK Parti iktidarının farkını hissettirdik. Hedefimiz de, vizyonumuz da herzaman büyük oldu." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, partisinin il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Milletvekili Yeni'ye belediye tarafından ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Osman Genç, Canik ilçesinde 8 yılda yaptıkları çalışmalarla AK Parti iktidarına yakışır bir belediyecilik hizmeti sunduklarını söyledi.

Canik'te yaşanan değişimin birlikte başarıldığını ifade eden Genç, "Canik Belediyesi olarak, teşkilatımızla bir ekip ruhu ve uyum içerisinde çalışarak ilçemizde AK Parti iktidarının farkını hissettirdik. AK Parti güçlü bir ailedir. Bu güçlü aile bundan sonra da başarılarını artırarak yoluna devam edecektir. Partimiz ne kadar güçlüyse biz de o kadar güçlüyüz, biz ne kadar güçlüysek partimiz de o kadar güçlü." ifadelerini kullandı.

"CANİK BÜYÜDÜKÇE SAMSUN BÜYÜYOR"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonuna paralel olarak Canik'i 2019'a hazırlarken, 2023'ü hedeflediklerini dile getiren Osman Genç, "Canik’te 2 milyar liralık yatırım yapıldıysa elbette bu sadece ilçemizi değil, Samsun'u ve ülkemizi de olumlu etkilemektedir. Canik büyüdükçe Samsun büyüyor. Canik'e, Samsun'a yeniden uluslararası kent hüviyeti kazandırmak için önemli adımlar attık. Hedefimiz de, vizyonumuz da her zaman büyük oldu." diye konuştu.

Canik'in eğitim ve yaşam alanlarıyla, sağlık, spor ve kültür merkezleriyle cazibesini artırdığını vurgulayan AK Parti Milletvekili Ahmet Yeni, "Canik'te, Başkan Osman Genç'in yaptığı çalışmalar sonucunda AK Parti belediyeciliğinin güzel örnekleri sergilenmektedir. Canik kısa zamanda çok büyük ilerleme kaydetmiştir. AK Parti olarak Canik'i, Çarşamba'sı, Bafra'sı ile güçlü bir şekilde seçimlere hazırız. Şehrimizin her yerinde AK Parti farkını hissettireceğiz." ifadelerini kullandı.