Didim’de Protokol ve Emniyet Mensupları İtfarda Biraraya Geldi

Didim İlçe Emniyet Müdürü Sinan Ergen, Ramazan ayı dolayısıyla ilçe protokolüne ve emniyet mensuplarına iftar yemeği verdi.

Didim ilçe protokolü ile emniyet mensupları Didim İlçe Emniyet Müdürü Sinan Ergen’in verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Didim Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde verilen iftar yemeğine Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve eşi, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ve eşi, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Sacit Akdağ ve eşi, Didim İlçe Emniyet Müdürü Sinan Ergen ve eşi, Didim İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Akgün ve eşi, Didim İlçe Müftüsü Mikail Polat ve eşi ile Emniyet mensupları ve eşleri katıldı.

İftarın ardından Didim ilçe Müftüsü Mikail Polat eşliğinde yemek dua edildi. Düzenlenen yemeğin Ramazan ayı dolayısıyla verildiğini belirten İlçe Emniyet Müdürü Ergen “Hem İlçe Protokolümüzle hem de Emniyet çalışanlarımızla bir arada olmak, personelimiz arasında kaynaşma ve dayanışmayı arttırmak amacıyla bu yemeği düzenledik” dedi .
Kaynak: İHA