İftarda Ekmek Arası Köfte İzdihamı

İçel’in merkez ilçe Akdeniz bölgesinde özelikle terör olaylarının sıkça yaşandığı Siteler Mahallesi’nde, Siteler Polis Merkezi tarafından bölgede yaşayan vatandaşlara iftar yemeği verildi.

Polisin dağıttığı ekmek arası köfteyi almaya çalışan çocuklar, izdihama neden oldu. Siteler Polis Merkezi Amirliği, Ramazan ayının ilk gününde bölgede yaşayan vatandaşlar için Karakolun yan tarafında bulunan Akdeniz Sağlık Merkezi bahçesi içerisinde iftar yemeği düzenledi.

Özellikle Doğu ve Güneydoğulu vatandaşların yoğun olarak yaşadığı mahallelerdeki vatandaşlar, polisin düzenlediği yemeğe büyük ilgi gösterdi. Emniyet Müdür yardımcıları ile şube müdürleri vatandaşlarla iç içe oturarak iftar saatine kadar onlarla sohbet etti. Ezanın okunmasıyla birlikte, Akdeniz İlçe Müftüsü Bünyamin Akkoç'un yaptığı duanın ardından hep birlikte oruçlar açıldı.

ÇOCUKLARIN EKMEK ARASI KÖFTE ALMA İZDİHAMI
Bu sırada Karakol önünde toplanan çocuklar ise, ekmek arası köfte dağıtımı sırasında izdihama neden oldu. Kimisi dağıtılan köfteyi diğerinin elinden almaya çalışırken, kimisi köfte alamayınca ağladı. Ekmek arası köftelerini alan çocuklar ise bir köşeye geçerek yemeklerini yediler .
Kaynak: İHA