AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı’ndan Çesob’a Ziyaret

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, esnaf ve sanatkarın ekonomik ve sosyal alanda toplumun en önemli dinamiği olduğunu söyledi.

AK Parti Çorum Merkez İlçe Teşkilatı, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Kılıç’ı ziyaret etti. AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse başkanlığında yapılan ziyarette AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı ve parti yöneticileri de hazır bulundu.

Göreve geldiklerinde toplumun bütün kesimlerini kucaklayacaklarını söylediklerini dile getiren Köse, bu kapsamda sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirtti.

Esnaf ve sanatkarları önemsediklerini dile getiren Köse, esnafların toplumun bel kemiği olduğunun altını çizdi. Köse, esnafların sorunların çözümü noktasında çaba sarf ettiklerini belirtti.

Sektörlerin sorunlarını ve taleplerini her zaman dinlemeye, çözüm üretmeye, istek ve önerileri alarak parlamento nezdinde çözüm aramaya hazır olduklarını ifade eden AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı ise, sorunların el birliği ile çözülebileceğine işaret etti.

ÇESOB Başkanı Kılıç ise, Ahi Evran Sanayi Şehri projesinin hayata geçmesiyle birlikte Çorum’un Karadeniz bölgesinin lokomotifi olacağını belirtti.

Projeyle ilgili somut gelişmeler de yaşandığına dikkati çeken Kılıç, sanayi sitesinin yapımı için gerekli kurumlarla iletişime geçildiğini, yer tahsisi konusunda da milletvekillerinden destek beklediklerini dile getirdi.

Kılıç, “O arsayı alırsak sanayi sitesini 2 veya 2.5 yılda bitiririz. Bizim esnafımızı daha ileriye taşımanın gayreti içerisindeyiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA