Vali Vekili Pala Bıçaklı Saldırıya Uğrayan Öğretim Görevlisini Ziyaret Etti

Siirt Vali Vekili Mustafa Pala, bir süre önce öğrencisi tarafından bıçaklanan Siirt Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Tahir Dündar'ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Öğretim Görevlisi Tahir Dündar ile bir süre sohbet eden Vali Vekil Mustafa Pala, yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Pala, "Siirt huzurlu illerimizin başında geliyor. Siirt'in huzurunu bozacak hiçbir olaya asla müsaade etmeyeceğiz. Yaşanan bu üzücü olayı da kınıyorum. Emniyet güçlerimiz olaydan hemen Sonra suçluyu yakaladı. Temennimiz bir daha böyle olayların yaşanmamasıdır" dedi.

Olayın başından beri devletin bütün kademelerinden büyük bir duyarlılık gördüklerini belirten Tahir Dündar da, Vali Musa Çolak başta olmak üzere bütün yetkililere teşekkür etti. Öyle bir olayın vukuu bulmasından dolayı Son derece üzüntülü olduğunu kaydeden Dündar, "İstiyoruz ki Siirt Üniversitesi başarılarıyla gündeme gelsin. Bunun için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Bu üzücü olay bile bizleri bu azmimizden alıkoyamayacaktır. Bu süreç zarfında bana ve aileme sahip çıkan bütün devlet yetkililerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA