Tavşanlı’da Kaza : 2 Ölü, 10 Yaralı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Kayaarası köy kavşağında bir pikap ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

İlçeye bağlı Tunçbilek Beldesi istikametinden gelen Mesut Yılmaz ( 33 ) idaresindeki bir şirketin işçilerini taşıyan 06 BT 2610 plakalı pikap ile Tavşanlı istikametinden gelen Zekeriya Yılmaz ( 39 ) yönetimindeki 43 NH 707 plakalı otomobil Kayaarası Köy Kavşağı’nda çarpıştı .

Kazada yaralanan pikap sürücüsü Mesut Yılmaz ve aynı araçtaki Hatice İşleyen ( 44 ) , Şakir Şuvak ( 32 ) , Mikail Kılıç ( 24 ) , Aydan Özkan ( 30 ) , İhsan Altınırmak ( 28 ) ile otomobil sürücüsü Zekeriya Yılmaz , eşi Lütfiye , çocukları Mert ( 12 ) ve Zekiye ( 16 ) , annesi Saniye ( 61 ) ve babası Nuri Yılmaz ( 69 ) 112 Acil Servis ekiplerince Doç . Dr . Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi ' ne kaldırıldı . Kazada yaralanan Nuri Yılmaz’ın ( 69 ) hastaneye kaldırılırken yolda , eşi Saniye Yılmaz’ın ( 61 ) ise kaldırıldığı Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdiği öğrenildi . Yaralılardan durumu ağır olan Mert Yılmaz’ın Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesine sevk edildiği ve diğer yaralıların Doç . Dr . Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’nde tedavilerinin devam ettiği bildirildi .

Kazada otomobil sürücüsü Zekeriya Yılmaz’ın İzmir’de bir şirkette çalıştığı ve tatil için yakınlarını ziyarete geldiği öğrenildi .